menukaart


Wij werken bij ons restaurant met een team van enthousiaste medewerkers. Onze menukaart wordt regelmatig aangepast, zoveel mogelijk afgestemd op het seizoen

Voorgerechten

  • Salade Smaeckvol

    Boeren salade met gebakken champignons, spekjes, notenmix, komkommer, tomaat, ui en een Smaeckvolle dressing uit de Kempen

    (Als hoofdgerecht € 15,00)

    • €8,50
  • Tartaar van falafel (vegetarisch)

    Mooi op smaeck gemaakt met een oosterse mix van kruiden geserveerd met een garnituur van sla, komkommer, tomaat en een dressing van tomatenolie

    • €8,50
  • Rode mul tagliatelle

    Gebakken rode mul op een bedje van tagliatelle met champignons

    • €9,50
  • Lasagne van zalm

    We maken een lasagne van gerookte zalm, zalmmousse, rucola en rode ui met een saus van zachte mosterd

    • €9,50
  • Carpaccio van rund

    Dun gesneden runderhaas met truffelsaus, oude en Parmezaanse kaas en mix van pijnboom, pompoen en zonnebloempitten

    • €9,50
  • Thaise krokante gamba

    Gamba’s met een krokant jasje en een Thaise twist (licht pittig) (Als hoofdgerecht € 19,50)

    • €9,50

Soep

  • Kempische tomatensoep (vegetarisch)

    Gemaakt van verse tomaten en groene kruiden, tomaten en ui ( met of zonder balletjes )

    • €6,00
  • Chefs keuze

    Deze wisselende soep wordt bereid op basis van het seizoen en het aanbod

    • €6,00
  • Duo pannetje soep

    Op originele wijze geserveerde pannetjes met tomatensoep en wisselende dagsoep

    • €6,50

Onze Hoofdgerechten

Vlees

  • “Petje’s” spareribs

    Onze spareribs worden naar geheim receptuur gegaard in onze marinade en daarna met sweet ‘n spicy kruidenmix gelakt en in de oven bereid.

    • €17,50
  • Varkenshaas saté op z’n Brabants

    Ruime portie saté van varkenshaas, 3 spiesen met satésaus en een garnituur van kroepoek, gefrituurde uitjes en atjar

    • €17,50
  • Kipspiesjes met mie

    Twee gemarineerde gegrilde spiesjes van kippendijfilet op een bedje van dagverse roerbakmix met mihoen en een oosterse saus

    • €18,00
  • Biefstuk Smaeckvol

    De gegrilde biefstuk van het rund wordt rood, medium of doorbakken bereid. Geserveerd met een volle rode port saus

    • €18,50
  • Bavette gegrilde stukjes steak

    Van oudsher een vergeten stukje rundersteak van de vang van de koe wordt ook wel de vinkelap genoemd. In Frankrijk is dit al jaren een culinaire hit en nu gelukkig ook in Nederland. Geserveerd met een peperjus saus

    • €19,50
  • Spies mixed grill

    Gegrilde spies met gemarineerde kippendijfilet, varkenshaas en diamanthaas met een romige champignons jus +/- 250 gram vlees

    • €19,50

Vis

  • Panga pasta party

    Mooie pangasius filet gebakken en geserveerd op een pastabedje met basilicum pesto en room

    • €17,00
  • Vispannetje

    Dit vispannetje is boordevol gevuld met diverse soorten vis, dagverse groenten en romige vissaus

    • €17,50
  • Duo filet

    Kabeljauw langzaam gegaard en een filet van snoekbaars met een zachte saffraan vissaus

    • €19,50
  • Thaise krokante Gamba’s

    Gamba’s met een krokant jasje en een Thaise twist (licht pittig)

    • €19,50

Vegetarisch

  • Vega wrap

    Vegetarisch wrap met een frisse roerbakmix van diverse groenten. Gegratineerd met geraspte kaas en zoete chili dip.

    • €17,00
  • Loempia “home made”

    Oosters gevulde loempia gevuld met verschillende groenten, salade en chili saus

    • €17,00
  • Franse vegaschotel

    Vegetarisch gerecht met een rijke noten mix, Franse brie en een frisse roerbakmix afgegarneerd met een truffelsaus en rucola

    • €17,00
  • Quiche Mediterrennee

    Een Smaeckvolle Quiche met zongedroogde tomaat, spinazie, geitenkaas en pijnboompitten geserveerd met een frisse salade en tomatensalsa

    • €17,00

Nagerechten