menukaart


Wij werken bij ons restaurant met een team van enthousiaste medewerkers. Onze menukaart wordt regelmatig aangepast, zoveel mogelijk afgestemd op het seizoen.

In overleg met onze medewerkers kunnen wij ook ons menu aanpassen aan allergieën (o.a. gluten, lactose, nachtschade, koemelk, noten) en diëten.

Voorgerechten

  • Salade Smaeckvol

    Boeren salade met gebakken champignons, spekjes, notenmix, komkommer, tomaat, ui en een Smaeckvolle dressing uit de Kempen

    (Als hoofdgerecht € 16,00)

    • €9,00
  • Salade geitenkaas (vegetarisch)

    Een mooie salade met geitenkaas van de Bettine hoeve

    • €9,00
  • Knoflookchampignons

    Romige knoflook champignons met groene kruiden

    • €9,00
  • Huisgerookte zalm

    Een mootje van warm huisgerookte zalmfilet met een kerriesaus geserveerd met Wakame

    • €10,00
  • Carpaccio van rund

    Dun gesneden runderhaas met truffelsaus, oude en Parmezaanse kaas en mix van pijnboom, pompoen en zonnebloempitten

    • €10,50
  • Thaise krokante gamba

    Gamba’s met een krokant jasje op een bedje van groenten met een milde sojasaus (Als hoofdgerecht € 19,50)

    • €10,00

Soep

  • Kempische tomatensoep (vegetarisch)

    Gemaakt van verse tomaten en groene kruiden, tomaten en ui ( met of zonder balletjes )

    • €6,00
  • Chefs keuze

    Deze wisselende soep wordt bereid op basis van het seizoen en het aanbod

    • €6,00
  • Duo pannetje soep

    Op originele wijze geserveerde pannetjes met tomatensoep en wisselende dagsoep

    • €6,50

Onze Hoofdgerechten

Vlees

  • “Petje’s” spareribs

    Onze spareribs worden naar geheim receptuur gegaard in onze marinade en daarna met sweet ‘n spicy kruidenmix gelakt en in de oven bereid.

    • €18,00
  • Varkenshaas saté op z’n Brabants

    Ruime portie saté van varkenshaas, 3 spiesen met satésaus en een garnituur van kroepoek, gefrituurde uitjes en atjar

    • €17,50
  • Kip op twee manieren

    Een gemarineerde kipspies met kippenhaasjes op een bedje van roerbakmix met oosterse saus

    • €18,00
  • Biefstuk Smaeckvol

    De gegrilde biefstuk van het rund wordt rood, medium of doorbakken bereid. Geserveerd met een volle rode port saus

    • €18,50
  • Bavette spies gegrild 250 gram

    Van oudsher een vergeten stukje rundersteak van de vang van de koe wordt ook wel de vinkelap genoemd. In Frankrijk is dit al jaren een culinaire hit en nu gelukkig ook in Nederland. Geserveerd met een peperjus saus

    • €19,50
  • Rib Roast

    Een flink stuk vlees (+/- 300 gram met bot ) heerlijk mals met jus van smoked bbq & tijm

    • €19,50

Vis

  • Panga Diablo

    Mooie pangasius filet gebakken met Japanse paneer en geserveerd met een lichte pikante vissaus

    • €17,00
  • Vispannetje

    Dit vispannetje is boordevol gevuld met diverse soorten vis, dagverse groenten en romige vissaus

    • €17,50
  • Tonijnfilet gegrild

    Gegrilde Tonijnfilet met een kyotosaus

    • €19,50
  • Zeebaars Classico

    Twee gebakken filets met een knoflook kruiden olie

    • €19,50
  • Krokante gamba’s

    op Oosterse wijze, gamba’s met een krokant jasje op een bedje van groenten met een milde sojasaus

    • €19,50

Vegetarisch

  • Vega wrap

    Vegetarisch wrap met een frisse roerbakmix van diverse groenten. Gegratineerd met geraspte kaas en zoete chili dip.

    • €17,00
  • Loempia “home made”

    Oosters gevulde loempia gevuld met verschillende groenten, salade en chili saus

    • €17,00
  • Franse vegaschotel

    Vegetarisch gerecht met een rijke noten mix, Franse brie en een frisse roerbakmix afgegarneerd met een truffelsaus en rucola

    • €17,00
  • Quiche Mediterrennee

    Een Smaeckvolle Quiche met zongedroogde tomaat, spinazie, geitenkaas en pijnboompitten geserveerd met een frisse salade en tomatensalsa

    • €17,00

Nagerechten